Vrijblijvende Offerte

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Op maat gemaakte aluminium brandstoftanks bij MKZ Metaalbewerking

Aliminium brandstoftankBij MKZ Metaalbewerking kunt u terecht voor op maat gemaakte stalen en aluminium brandstoftanks, hydrotanks en combitanks. Onze tanks zijn geschikt voor boten, vrachtwagens, bussen, landbouwmachines en kranen.

Aluminium brandstoftanks op maat

Naast rvs en stalen brandstoftanks vervaardigt MKZ Metaalbewerking ook tanks van aluminium (ALMG3). Als u ook passend bevestigingsmateriaal nodig heeft, leveren we de bijbehorende steunen, rubbers en spanbanden mee. We zorgen ervoor dat alle aluminium brandstoftanks worden afgeperst en gecontroleerd op lekdichtheid. Daardoor is uw veiligheid te allen tijde gegarandeerd.

Snel en nauwkeurig

MKZ Metaalbewerking kan de gewenste aluminium brandstoftanks zeer snel leveren. Van u hebben wij slechts een CAD-tekening nodig van het ontwerp. Daarmee gaan we meteen aan de slag. We hebben een uitgebreid machinepark met CNC-gestuurde kantpersen, snijmachines en lasapparatuur. Deze machines zijn uiterst nauwkeurig. De kwaliteit wordt extra gewaarborgd, omdat we de producten in verschillende stadia controleren en beoordelen.

Let op! Wij maken geen benzinetanks.