Vrijblijvende Offerte

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Op maat gemaakte brandstoftanks voor boot bij MKZ Metaalbewerking

Brandstoftank bootMKZ Metaalbewerking vervaardigt brandstoftanks op maat voor boot, jacht en schip. U kunt bij MKZ Metaalbewerking ook terecht voor hydrotanks of combitanks, eveneens op maat gemaakt.

Brandstoftanks voor boot

MKZ Metaalbewerking levert brandstoftanks, hydrotanks en combitanks aan de carrosseriebouw. Onze brandstoftanks zijn geschikt voor boot, bus, landbouwmachine of kraan. U geeft aan wat u precies nodig heeft, en wij maken het! Onze brandstoftanks voor boot en jacht voeren wij uit in:

  • Koudgewalst staal (DC01).
  • Roestvast staal.
  • Aluminium (ALMG3).

Voordat we de tank bij u afleveren, zorgen we ervoor dat de tank is afgeperst en gecontroleerd op lekdichtheid. Zo is uw veiligheid altijd gegarandeerd.

Verschillende oppervlaktebehandelingen mogelijk

Bij MKZ Metaalbewerking kunt u niet alleen terecht voor nauwkeurig, computergestuurd freeswerk en laswerk. Wij kunnen ook verscheidene oppervlaktebehandelingen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan verchromen, verzinken of galvaniseren. De stalen brandstoftanks voor uw boot kunnen we ook primeren (zwart) of poedercoaten in iedere mogelijke RAL kleur. Indien gewenst levert MKZ Metaalbewerking passend bevestigingsmateriaal mee om uw brandstoftanks op de boot te monteren.