Vrijblijvende Offerte

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Op maat gemaakte rvs brandstoftanks van MKZ Metaalbewerking

Voor RVS brandstoftanks voor de carrosseriebouw gaat u naar MKZ Metaalbewerking. Wij maken brandstoftanks, hydrotanks en combitanks. Op maat gemaakt, en dus precies wat u zoekt. Ook voor oppervlaktebehandelingen kunt u bij ons terecht.RVS Brandstoftank

Op maat gemaakte RVS brandstoftanks

MKZ Metaalbewerking levert rvs brandstoftanks voor vrachtwagens, bussen, landbouwmachines en kranen. Ook booteigenaren kunnen bij ons terecht voor een hydrotank of brandstoftank op maat. Om de tank te monteren, leveren we de juiste steunen, rubbers en spanbanden mee. Let op! Wij maken geen benzinetanks.

Snelle levertijden én hoge kwaliteit

Omdat we rvs kunnen bewerken met CNC-gestuurde machines, werken we niet alleen snel, maar ook heel nauwkeurig. U hoeft alleen maar een CAD-tekening aan te leveren. Onze computergestuurde kantpersen en snijmachines zorgen voor de rest. Wij verzorgen ook het benodigde laswerk en we kunnen verscheidene oppervlaktebehandelingen voor u uitvoeren. Wilt u uw rvs brandstoftanks bijvoorbeeld laten beitsen en passiveren? Dan kunnen we dat voor u regelen.