Vrijblijvende Offerte

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Laswerk staal, rvs en aluminium bij MKZ Metaalbewerking

Voor al uw laswerk kunt u terecht Bij MKZ Metaalbewerking. Bij ons kunt u elke staalconstructie laten maken die u wilt, van grote series tot een klein project. Wij bewerken alle soorten staal, rvs en aluminium.

Laswerk bij MKZ Metaalbewerking

De constructie-afdeling van MKZ Metaalbewerking heeft een keur aan lasapparatuur om al uw laswerk tot een goed einde te brengen, hoe complex het laswerk ook moge zijn. Wij kunnen staal, rvs en aluminium MIG- en TIG-lassen. Ook hebben we een puntlasapparaat en een stiftlasapparaat tot onze beschikking. Hiermee kunnen we de afzonderlijke onderdelen vlug en vakkundig assembleren tot het uiteindelijke product.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Niet alleen voor laswerk, ook voor freeswerk en andere plaatbewerkingen kunt u bij ons terecht. Met onze CNC-gestuurde machines kunnen wij heel snel en accuraat werken. Onze levertijden voor laswerk zijn ook zo kort, omdat we veel plaatwerk, stafmateriaal en profielen zelf op voorraad hebben. We hoeven dus niet te wachten op leveranciers en kunnen meteen beginnen zodra we uw ontwerp of CAD-tekening binnen hebben.