Vrijblijvende Offerte

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Snel computergestuurd staal ponsen bij MKZ Metaalbewerking

Als u staal wilt laten ponsen bent u bij MKZ Metaalbewerking aan het juiste adres. Wij werken snel en nauwkeurig. Om platen te perforeren gebruiken we een zeer accurate en snelle CNC aangestuurde pons-nibbelmachine.

Staal ponsen bij MKZ Metaalbewerking

Staal ponsen is geheel braamloos. Dat betekent dat er voor staal ponsen geen extra nabewerkingen nodig zijn. Bovendien zijn de meest complexe ponsbewerkingen mogelijk. Onze computergestuurde pons-nibbelmachine is voorzien van een 12-kops turret (revolver unit). Daarmee kunnen we vierkante, rechthoekige, ronde en sleufgaten aanbrengen in elk gewenst patroon.

Grote voorraad

De levertijden voor staal ponsen zijn des te kort bij MKZ Metaalbewerking, omdat we altijd een ruime voorraad plaatmateriaal in huis hebben. U hoeft alleen maar een CAD-tekening aan te leveren en wij zorgen dat uw ontwerp snel en foutloos geponst wordt.

Allerhande oppervlaktebehandelingen

Naast staal ponsen, kunt bij ons ook terecht voor de assemblage en laswerk. Knippen, vouwen en walsen doen we met onze CNC gestuurde kantpers. Tenslotte kunnen we verscheidene oppervlaktebehandelingen uitvoeren, zowel in huis als bij een van onze partners.