Diensten Metaalbedrijf

De diensten bij MKZ Metaalbewerking zijn in vier hoofdgroepen verdeeld. Deze diensten kunt u hieronder bekijken.

Vakkundige uitvoering

De diensten worden uitgevoerd door een vakkundig en gemotiveerd team. Zij hebben passie voor hun werk met ieder zijn eigen kwaliteiten. Dit zie je terug in de producten die wij leveren.

Brede klantenkring

MKZ Metaalbewerking heeft een brede klantenkring maar werken continue hard om onze marktpositie verder uit te bouwen. Belangrijk is daarbij een goede relatie met onze klanten.

MKZ is een toeleveringsbedrijf voor bedrijven in heel Nederland maar levert ook buiten de grenzen, zoals Duitsland en België.

Metaalbewerking

Plaatbewerking

Knippen, vouwen en walsen van complexe delen met onze computer gestuurde kantpers. Met een tonnage van 225 ton kunnen zware delen gevouwen worden.

Verspannen

Voor draaien, frezen, boren, zagen heeft MKZ ook alles in huis. Van eenvoudig draaiwerk en freeswerk tot complexe machine onderdelen.

Constructie

U kunt bij ons elke staalconstructie laten maken. Dus precies zoals u het wilt. Wij bewerken alle soorten metaal, staal, aluminium en roestvrijstaal (RVS).

Overige Diensten

MKZ Metaalbewerking beschikt over juiste connecties waarbij diensten, die wij niet zelf uitvoeren, wel snel en efficiënt voor u kunnen verzorgen.